Her er 10 bud på anderledes og sjove dates, der inkluderer alt fra vinterbadning, Find eventuelt et sted med sauna til rådighed, og husk store. Mangler du ideer til, hvad du kan lave på en date? Derfor har vi udarbejdet en liste med ideer til dates, så du øger dine chancer for succes med din udkårne. Vi har samlet 16 anderledes, nye og sjove idéer til, hvor du kan tage din kæreste eller flirt med på date. Der er naturligvis stor forskel på, hvor. Spørg ind til din dates musiksmag og se, om du kan finde en god koncert i nærheden. Så inviter din date i forlystelsespark og nyd et par sjove timer sammen.

Guide: De 5 gode dates

Find inspiration til en romantisk, sjov eller billig date. Stort set alle typer af dates kan selvfølgelig være oplagte til både nye forhold samt forhold, der har nogle.

AOK har 5 gode bud på dates alt efter din udkårnes temperament. Der er intet, der får en date til at gå godt, som et par gode glas vin.

skal lave det sjove mad, mens en instruktør guider jer igennem seancen. .. Forskere skal undersøge, hvorfor børn får kræft:»Det her er skridtet mod at finde kuren«. 21 kreative ideer til en anderledes første date - Dating artikel.

Det kan være sjovt at lege turister i jeres egen by og introducere hinanden for tre yndlingssteder Ideen er enkel: Find på tre forskellige ting, I skal lave sammen.

Find en date sjove dates
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail